Infoa Lapin urheiluakatemiaan hakemisesta ja ilmoittautumisesta

Tämä tiedote sisältää hyödyllistä tietoa sekä uusille urheiluakatemiaan pyrkiville toisen ja korkea-asteen urheilijoille että jatkaville akatemiaurheilijoille.

Olemme koonneet tähän tiedotteeseen infoa hakemiseen, ilmoittautumiseen, akatemiamaksuihin sekä poikkeusajan toimintaohjeisiin liittyen. Seuraavat asiat koskevat toisen ja korkea-asteen urheilijoita.

Akatemiamaksu

Kauden 2020-2021 akatemiamaksu toisella ja korkea-asteella on 300€. Maksu sisältää mm. akatemiavalmennuksen, kuvallisen kulkukortin, urheiluopiston harjoitustilojen käytön ja mahdollisuuden akatemian tukipalveluihin.

Akatemian kulkukortti on voimassa 01.08.2020-31.07.2021. Akatemian kulkukortti ja seurakortti ovat kaksi eri asiaa. Akatemiamaksu laskutetaan elokuun aikana. Voit kuitenkin laittaa kulkukorttiin liittyvät asiat vireille heti. Uusien urheilijoiden tulee toimittaa kasvokuva itsestään akatemian huippu-urheilukoordinaattorille sähköpostitse. Jatkavat urheilijat voivat käydä päivittämässä vanhan kortin voimassaoloajan Lapin Urheiluopiston vastaanotossa.

Sähköinen ilmoittautumislomake tulee olla täytettynä ennen kortin hankintaa.

Epäselvissä tilanteissa saat lisätietoja huippu-urheilukoordinaattori Reijo Jylhältä.

Toisen asteen urheilijat

Keväällä 2020 urheilulukioon tai ammatilliseen koulutukseen valitut saavat henkilökohtaisesti tiedon akatemiavalinnasta. Valituksi tulemisen jälkeen urheilijan tulee täyttää sähköinen ilmoittautumislomake 31.7. mennessä.

Myös jatkavien akatemiaurheilijoiden tulee täyttää edellä mainittu ilmoittautumislomake 31.7. mennessä.

Korkea-asteen urheilijat

Uudet urheiluakatemiaan pyrkivät täyttävät opiskelupaikan varmistuttua erillisen hakulomakkeen ja palauttavat sen sähköpostitse Lapin urheiluakatemian huippu-urheilukoordinaattorille viimeistään 9.8.2020 mennessä. Lapin urheiluakatemiaan pyrkineille ilmoitetaan valinnoista ja jatkotoimenpiteistä hakemuksen saavuttua niin pian kuin mahdollista. Kun tulet uutena urheilijana valituksi, täytä sähköinen ilmoittautumislomake viipymättä, mutta kuitenkin 31.8. mennessä.

Lapin urheiluakatemian valintaperusteina korkea-asteella painottuu urheilullinen menestys omassa lajissa, sarjataso sekä harjoittelun ja kilpailemisen tavoitteellisuus. Valinnat tekee akatemian huippu-urheilukoordinaattori yhteistyössä oppilaitoksen, lajivalmentajan ja lajiliiton kanssa.

Aiempina vuosina urheiluakatemiaan valitut korkea-asteen urheilijat täyttävät niin ikään ilmoittautumislomakkeen ja ilmoittautuvat jatkaviksi urheilijoiksi 31.7. mennessä.

Akatemiastatus käsitellään vuosittain oppilaitoksen edustajan, akatemiakoordinaattorin ja urheilijan välillä. Ilmoittautumismenettelyllä päivitetään mukana olevat urheilijat, yhteystiedot sekä urheilullinen tilanne ja tavoitteet tällä hetkellä.

Toimintaohjeet poikkeusaikana

Noudatamme erityisiä turvallisuusohjeita aina harjoitellessamme Santasport Lapin Urheiluopistolla COVID-19 -poikkeusaikana. Lue toimintaohjeistus huolellisesti läpi ennen valmennukseen osallistumista.

Toimintaohjeet poikkeusaikana

Lisätiedot

Edellä kuvatut ohjeet löytyvät myös kootusti täältä.

Kaikissa urheiluakatemiatoimintaa koskevissa kysymyksissä voit aina kääntyä huippu-urheilukoordinaattori Reijo Jylhän puoleen.

Reijo Jylhä

Huippu-urheilukoordinaattori

+358 40 168 0553

reijo.jylha@santasport.fi


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia