Lajit ja valmennus

Tukenasi kohti huippua

Lapin urheiluakatemia järjestää lajivalmennusta painopistelajeissa sekä alueellisesti vahvoissa päälajeissa. Näiden lisäksi yksittäisten lajien urheilijoille järjestetään yleisvalmennusta. Taito- ja voimavalmennuksen lisäksi saatavilla on tukipalveluita henkisestä valmennuksesta ravintovalmennukseen ja lihashuollosta testaukseen.

Monipuolista lajivalmennusta

Lapin urheiluakatemiassa lajit on jaettu valtakunnallisiin painopistelajeihin, joita ovat maastohiihto, alppihiihto, freestyle, mäkihyppy, yhdistetty sekä painonnosto. Näiden lisäksi lajivalmennusta tarjotaan alueellisesti vahvoissa päälajeissa, joita ovat lentopallo, jalkapallo, jääkiekko, uinti ja yleisurheilu.

Lajiryhmien ohella toimii yleisvalmennusryhmä, joka huolehtii yksittäisten eri lajien urheilijoiden valmennuksesta yhdessä paikallisten lajiseurojen kanssa. Valmennustarjontamme sisältää myös taito- ja voimavalmennusta sekä valmennuksen tukipalveluita.

 • Kausi 2021-2022

  Akatemiakauden 2021-2022 perushinta on 300€. Urheilijastatuskohtaisen hinnan näet ilmoittautumislomakkeesta. Hinta sisältää mm. akatemiavalmennuksen, kuvallisen kulkukortin, urheiluopiston harjoitustilojen käytön ja mahdollisuuden akatemian tukipalveluihin.

  Akatemian kulkukortti on voimassa 01.08.2021-31.07.2022. Akatemian kulkukortti ja seurakortti ovat kaksi eri asiaa. Akatemiamaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Uusien urheilijoiden tulee toimittaa kasvokuva itsestään akatemian huippu-urheilukoordinaattorille sähköpostitse. Jatkavat urheilijat voivat käydä päivittämässä vanhan kortin voimassaoloajan Lapin Urheiluopiston vastaanotossa.

  Sähköinen ilmoittautumislomake tulee olla täytettynä ennen kortin hankintaa.

  Lisätiedot huippu-urheilukoordinaattori Reijo Jylhältä.

  Ilmoittautumislomake

Valmennuspalvelut

 • 8 lajia ja yleisvalmennus
 • Ammattivalmentajat tukenasi
 • Monipuoliset tukipalvelut
 • Maan parhaat harjoitusolosuhteet

Lisätiedot


Reijo Jylhä

Huippu-urheilukoordinaattori

reijo.jylha@santasport.fi

Puh. +358 40 168 0553

Lajivaihtoehdot