Lajit ja valmennus

Tukenasi kohti huippua

Lapin urheiluakatemia järjestää lajivalmennusta painopistelajeissa sekä alueellisesti vahvoissa päälajeissa. Näiden lisäksi yksittäisten lajien urheilijoille järjestetään yleisvalmennusta. Taito- ja voimavalmennuksen lisäksi saatavilla on tukipalveluita henkisestä valmennuksesta ravintovalmennukseen ja lihashuollosta testaukseen.

Monipuolista lajivalmennusta

Lapin urheiluakatemian toiminnassa lajit on jaettu valtakunnallisiin painopistelajeihin, joita ovat maastohiihto, alppihiihto, freestyle, mäkihyppy, yhdistetty sekä painonnosto. Niiden lisäksi mukana on vahvasti alueelliset päälajit lentopallo, jalkapallo, jääkiekko, uinti ja yleisurheilu. Näissä kaikissa lajeissa on järjestetty akatemian toimesta lajivalmennusta. Tämän lisäksi on yleisvalmennusryhmä, johon kuuluu yksittäisiä eri lajien urheilijoita, joille on järjestetty yleisvalmennusta tai osasta valmennuksesta vastaa paikalliset lajiseurat. Valmennustarjonta sisältää myös taitovalmennusta, voimavalmennusta sekä valmennuksen tukipalveluita.

Kausi 2019-2020

Kauden 2019-2020 akatemiamaksu on 250€. Maksu sisältää mm. akatemiavalmennuksen, kuvallisen kulkukortin, urheiluopiston harjoitustilojen käytön ja mahdollisuuden akatemian tukipalveluihin.

Akatemiamaksu on voimassa 01.08.2019-31.05.2020. Kesä- ja heinäkuu erillisellä maksulla. Akatemiamaksu ja seurakortti ovat kaksi eri asiaa. Akatemiamaksu suoritetaan Lapin Urheiluopiston vastaanottoon. Maksun maksettuasi voit ladata kulkuoikeudet kuvalliseen korttiisi. Uusien akatemiaurheilijoiden tulee toimittaa kuva korttia varten sähköpostitse omalle lajivastaavalle.

Sähköinen ilmoittautumislomake tulee olla täytettynä ennen kortin hankintaa.

Lisätiedot huippu-urheilukoordinaattorilta.

Valmennuspalvelut

  • 9 lajia ja yleisvalmennus
  • Ammattivalmentajat tukenasi
  • Monipuoliset tukipalvelut
  • Maan parhaat harjoitusolosuhteet

Lisätiedot


Reijo Jylhä

Huippu-urheilukoordinaattori

reijo.jylha@santasport.fi

Puh. +358 40 168 0553

Lajivaihtoehdot