Lajit ja valmennus

Tukenasi kohti huippua

Lapin urheiluakatemia järjestää lajivalmennusta painopistelajeissa sekä alueellisesti vahvoissa päälajeissa. Näiden lisäksi yksittäisten lajien urheilijoille järjestetään yleisvalmennusta. Taito- ja voimavalmennuksen lisäksi saatavilla on tukipalveluita henkisestä valmennuksesta ravintovalmennukseen ja lihashuollosta testaukseen.

Monipuolista lajivalmennusta

Lapin urheiluakatemian toiminnassa lajit on jaettu valtakunnallisiin painopistelajeihin, joita ovat maastohiihto, alppihiihto, freestyle, mäkihyppy, yhdistetty sekä painonnosto. Niiden lisäksi mukana on vahvasti alueelliset päälajit lentopallo, jalkapallo, jääkiekko, uinti ja yleisurheilu. Näissä kaikissa lajeissa on järjestetty akatemian toimesta lajivalmennusta. Tämän lisäksi on yleisvalmennusryhmä, johon kuuluu yksittäisiä eri lajien urheilijoita, joille on järjestetty yleisvalmennusta tai osasta valmennuksesta vastaa paikalliset lajiseurat. Valmennustarjonta sisältää myös taitovalmennusta, voimavalmennusta sekä valmennuksen tukipalveluita.

Kausi 2020-2021

Kauden 2020-2021 akatemiamaksu on 300€. Maksu sisältää mm. akatemiavalmennuksen, kuvallisen kulkukortin, urheiluopiston harjoitustilojen käytön ja mahdollisuuden akatemian tukipalveluihin.

Akatemian kulkukortti on voimassa 01.08.2020-31.07.2021. Akatemian kulkukortti ja seurakortti ovat kaksi eri asiaa. Akatemiamaksu laskutetaan elokuun aikana. Voit kuitenkin laittaa kulkukorttiin liittyvät asiat vireille heti. Uusien urheilijoiden tulee toimittaa kasvokuva itsestään akatemian huippu-urheilukoordinaattorille sähköpostitse. Jatkavat urheilijat voivat käydä päivittämässä vanhan kortin voimassaoloajan Lapin Urheiluopiston vastaanotossa.

Sähköinen ilmoittautumislomake tulee olla täytettynä ennen kortin hankintaa.

Lisätiedot huippu-urheilukoordinaattori Reijo Jylhältä.

Valmennuspalvelut

  • 8 lajia ja yleisvalmennus
  • Ammattivalmentajat tukenasi
  • Monipuoliset tukipalvelut
  • Maan parhaat harjoitusolosuhteet

Lisätiedot


Reijo Jylhä

Huippu-urheilukoordinaattori

reijo.jylha@santasport.fi

Puh. +358 40 168 0553

Lajivaihtoehdot