Kesäharjoittelu

Kesäajan urheiluakatemiatoiminta

Lapin urheiluakatemia järjestää kesän aikana taito- ja fysiikkaleirejä yläkouluikäisille urheilijoille sekä intensiivisen kesäharjoittelujakson toisen ja korkea-asteen opiskelijoille. Myös 8. luokkalaisten urheilurippikoulu kuuluu akatemian kesän ohjelmistoon.

Aktivoi kesäsi ja harjoittele ammattimaisesti!

Lapin urheiluakatemia tarjoaa kesäkuussa toisen ja korkea-asteen opiskelijoille kolmen viikon kesäjakson, jonka aikana harjoitellaan sekä kevennetään talven opiskelutaakkaa urheilijan niin halutessa.

Yläkouluikäisille tarjolla on taito- ja fysiikkaleirejä, joiden pääpaino on peruskuntokauden harjoittelussa. Uutuutena 8. luokkalaisille on myös urheiluripari, missä nuori voi suorittaa ikimuistoisen rippukoulun urheilullisten aktiviteettien parissa.

Lyhyesti

  • 3 viikon kesäjakso sopii erityisesti talvilajien urheilijoille
  • Mahdollisuus lukio- tai ammatillisten opintojen suorittamiseen
  • Yläkouluikäisten leireillä keskitytään yleistaitojen kehittämiseen sekä peruskuntokauden fysiikkaharjoitteluun

Kesän toiminta Lapin urheiluakatemiassa

Yläkouluikäisten taito- ja fysiikkaleiri

Lapin urheiluakatemia järjestää yläkoululeirityksessä mukana oleville ja leirityksen aloittaville nuorille (6.-9.lk) suunnatun taito- ja fysiikkaleirin kesäkuussa 2022. Urheilijan kesä on aktiivista aikaa ja yhdessä kovakin treenaaminen on mielekkäämpää!

Urheiluripari 2022

Lapin urheiluakatemia ja Rovaniemen seurakunta järjestävät yhteistyössä urheiluriparin, joka tarjoaa nuorelle urheilijalle valmennuksellisesti loistavan harjoitusviikon yhdistettynä ikimuistoiseen rippikouluun.