Valmentajatarinat

Tutustu valmentajien urapolkuihin ja kokemuksiin valmennuskeskuksesta

Santasport Lapin Urheiluopistossa on monen eri lajin valmentaja harjoittanut ammattiaan. Tälle sivulle olemme keränneet tarinoita valmentajien urapoluista ja kokemuksia Santasport Lapin Urheiluopiston valmennus- ja harjoituskeskuksesta sekä Lapin urheiluakatemiasta, sillä omakohtaiset kokemukset ovat parasta tietoa muillekin.

Valmentajat

REIJO JYLHÄ

Reijo Jylhä on suomalainen valmentaja, joka muistetaan varmasti kansan keskuudessa parhaiten Suomen hiihtomaajoukkueen päävalmentajana. Kevääseen 2018 maajoukkuepestinsä päättänyt Jylhä pyrkii tänä päivänä jakamaan osaamistaan ja kokemuksia matkansa varrelta nuoremmille sukupolville toimien muun muassa Lapin urheiluakatemian huippu-urheilukoordinaattorina. Matka huipulle on ollut pitkä, joten kurkistakaamme hieman sen eri vaiheisiin seuraavassa valmentajatarinassa.

Reijon valmentajatarinaan pääset kuvaa klikkaamalla.


Juuso Nieminen

Juuso Nieminen edustaa nuoremman sukupolven valmennusosaamista Lapin urheiluakatemiassa. Jääkiekkovalmentajaksi kouliintunut Nieminen pääsi vuoden päivät tarkastelemaan asioita laajemmasta perspektiivistä, minkä vuoksi motivaatio pelaajakehittämiseen palaa nykypäivänä kovempana kuin koskaan.

Juuson valmentajatarinaan pääset kuvaa klikkaamalla.


Juuso Toivola

Juuso Toivola on kokenut valmennusosaamisen asiantuntija, joka on jo pitkään ammentanut voimaa pelaajien kehittämiseen sekä valmentajien kouluttamiseen omasta intohimostaan – Tähtien sodasta. Toivolan taistelutantereelle on mahtunut muun muassa maailmanmestaruus, joka vaihtui kuitenkin nopeasti valtaisaan hämmennykseen ja karvaaseen pettymykseen. Seuraava valmentajatarina käsittelee toimeliasta pohjalaista, joka päätyi Santasport Lapin Urheiluopistolle jo nuorena opiskelijana.

Juuson valmentajatarinaan pääset kuvaa klikkaamalla.