Maastohiihdon Hopeasompa yläkoululeirityshaku kaudelle 2022-2023 on nyt auki!

Maastohiihdon yläkoululeiritykseen haetaan jo tuttuun tapaan valtakunnallisen haun kautta.

Maastohiihdossa järjestetään yläkouluikäisille leiritystä aikaisempien vuosien tapaan. Leirityksen tavoitteena on yhdistää opiskelu ja urheilu saumattomasti yhteen. Leirien aikana tehdään oman koulun koulutehtäviä ja harjoitellaan laadukkaasti ammattivalmentajien johdolla. Lisäksi leirien aikana käydään läpi muun muassa psyykkisen– ja ravitsemusvalmennuksen aiheita.

Maastohiihdon yläkoululeiritykset ovat osa Suomen Hiihtoliiton valmennusjärjestelmää, jonka tarkoituksena on edesauttaa nuoren maastohiihtäjän uraa omalla urheilijan polullaan. Leirityksiä koordinoi Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia. Muut leirityksien järjestäjät ovat Lapin urheiluakatemia (Rovaniemi), Pajulahden Urheiluopisto (Lahti), Varalan Urheiluopisto – Jämin aluevalmennuskeskus (Varala-Jämi) ja Norrvalla Folkhälsan (Vöyri).

Hopeasompa yläkoululeiritys on ollut hyvässä suosiossa viime vuosina ja hakijoita on ollut kiitettävästi. Leirityspaikka ollaan pystytty tarjoamaan kaikille hakeneille, joten tärkeintä on hakea mukaan!

Maastohiihdossa kaikkiin leirityspaikkoihin haetaan valtakunnallisen hakulomakkeen kautta. Täytä hakulomakkeeseen ensisijainen hakupaikka eli leirityspaikka, johon haluat mukaan. Toissijaiseen kohtaan voit lisäksi laittaa jonkun muun paikan, jos haluat. Mikäli sinua ei valita ensisijaiseen hakupaikkaan, niin siirrämme hakusi toissijaiseen paikkaan.

Hae mukaan

Haku päättyy 20.4.2022 klo 23:59. Hakulomakkeessa annettuja tietoja käytetään valintakriteereinä maastohiihdon yläkoululeirityksien yhteisessä sähköisessä haussa. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Lisätietoja

Lisätietoa Rovaniemellä järjestettävästä Lapin urheiluakatemian leirityksestä saat maastohiihdon lajivastaavalta Janne Hyypältä.

Janne Hyyppä
janne.hyyppa@santasport.fi
p. 040 710 6357


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia