Lentopallo

Tavoitteellista lentopalloilua Lapissa

Santasport tarjoaa loistavat olosuhteet lentopallon harjoittelulle ja kilpailutapahtumien järjestämiselle aina junioreista maajoukkuetasolle asti. Laadukkaat harjoitustilat sekä maan paras valmennusosaaminen näkyvät vahvasti lajin päivittäisvalmennuksessa.

Lentopallo urheiluakatemiassa

Toisen ja korkea-asteen opintojen aikana akatemiatoiminta toteutetaan tiiviissä yhteistyössä paikallisten seurojen kanssa, mikä mahdollistaa pelaajan kokonaisvaltaisen kehittymisen saman valmennuksen alla, oli kyseessä sitten urheiluakatemian aamuharjoitus tai seuran järjestämä iltaharjoitus.

 • Olosuhteet

  Lajiharjoittelu

  Lentopallon lajiharjoittelu tapahtuu urheiluhallissa, jossa on voitettu vuosien varrella neljä Suomen mestaruutta. Urheiluhallista löydät kolme taraflex-päällysteistä lentopallokenttää, jotka on mahdollista eristää toisistaan erillisillä väliverhoilla.

  Urheiluhallin katsomokapasiteetti kilpailutapahtumiin on 1380 istumapaikkaa.

  Urheiluhallin lajivälineistöön kuuluvat:

  • 3 lentopallokenttää taraflex-matolla
  • pallotykki
  • passarin ja vastaanoton tarkkuusharjoittelumaalit
  • ulottuvuuden testauslaite

  Oheisharjoittelu

  Urheiluhalli takaa lentopalloilijoille laadukkaat oheisharjoittelumahdollisuudet. Hallista löytyy 200-metrinen juoksurata, loikka- ja hyppypaikat sekä täysin varusteltu kuntosali.

  Lentopallolijoiden oheisharjoittelupaikkana voidaan hyödyntää myös voimavalmennustila Voimapajaa, josta löytyy yhteensä 20 nostopaikkaa täydellisine painonnostosetteineen ja lisävarusteineen.

 • Kumppanuudet

  Teemme tiivistä yhteistyötä seuraavien kumppaniemme kanssa:

Hakeminen urheiluakatemiaan

Lisätiedot


Jukka Mäkihannu

Lentopallo

jukka.makihannu@santasport.fi

Puh. +358 40 779 6468


Jaa sivu eteenpäin