Jalkapallo

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa ympärivuotiset olosuhteet Lapin urheiluakatemian jalkapallon harjoitteluun. Urheiluakatemialla on pihapiirissään oma täysimittainen jalkapallokenttä sekä jalkapallohalli, Ounashalli, jotka tarjoavat harjoitustilat jalkapalloon ympärivuotisesti. Molemmilla kentillä on tekonurmialusta.

Jalkapallo urheiluakatemiassa

Urheiluopistolla on urheiluakatemian käytössä monipuoliset oheisharjoittelu ja -palvelumahdollisuudet. Urheiluhallista löytyvät kentät, juoksurata, lihashuoltotilat sekä tilat ja välineet monipuoliseen paino- ja kuntosaliharjoitteluun.

Lisäksi urheiluakatemia tarjoaa valmennuksen tukipalveluina taito-, psyykkistä- ja ravintovalmennusta, fysioterapiaa sekä monipuolisia testausmahdollisuuksia.

Toimimme yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa valmennustoiminnoissa. Olli-Pekka Piisilä vastaa poikien yläkouluvalmennuksesta, joka on myös osa Pohjois-Suomen aluevalmennusta.

Rovaniemi on myös yksi Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n tukemista Elite Youth Academysta.

Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Rovaniemen Palloseuran kanssa. Poikien ja tyttöjen akatemiatoiminnoissa hyödynnämme RoPS:n asiantuntijapalveluita.

Hakeminen urheiluakatemiaan

Tavoitteet

  • Lajitaitojen kasvaminen
  • Harjoitusmäärän kasvuun totuttautuminen
  • Itseanalyysin oppiminen
  • Urheilijana kasvaminen
  • Lajinomaisen roolipelaamisen omaksuminen

Kumppanuudet

Lajivastaavat


Mika Lumijärvi

Jalkapallo (tytöt)

Puh. +358 45 114 7736

Aiheeseen liittyvää


Jaa sivu eteenpäin