Lentopallo

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa lentopallon akatemiatoimintaan erittäin laadukkaat tilat ja välineet. Lapin urheiluakatemia tekee myös tiivistä yhteistyötä paikallisten ja pohjoisen alueen seurojen kanssa.

Lentopallo urheiluakatemiassa

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa lentopallon akatemiatoimintaan erittäin laadukkaat tilat ja välineet. Urheiluhallissa alustana on erityisesti lentopallokäyttöön tarkoitettu taraflex -matto.

Lajiharjoittelussa on mahdollisuus käyttää harjoittelun apuvälineitä, kuten pallotykkiä, passarin ja vastaanoton tarkkuusharjoittelunmaaleja sekä ulottuvuuden
testaukseen tarvittavia välineitä.

Fyysisen harjoittelun monipuolisuuden ja laadukkuuden
mahdollistavat erityisesti urheilukäyttöön suunnitellut tilat ja välineet. Lentopallokenttien lisäksi saman katon alta löytyvät painonnostolavat, kuntosali, juoksurata,
telinevoimistelualue sekä uimahalli.

Yhteistoiminta

Lapin urheiluakatemia tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten ja pohjoisen alueen seurojen kanssa. Paikalliset seurat Napapiirin Palloketut, Perungan Pojat ja WoVo Rovaniemi harjoittelevat pääsääntöisesti urheiluopistolla. Myös oheisharjoittelu tapahtuu urheiluopiston tiloissa. Urheiluakatemian käytössä on myös valmennuskeskuksen ja Lapin liikuntaklinikan asiantuntijapalveluita, kuten psyykkinen valmennus, ravintovalmennus, testauspalvelut, lääkäri- ja fysioterapiapalvelut.

Myös pohjoisen aluevalmennustoiminta on keskittynyt pääsääntöisesti urheiluopiston tiloihin ja palveluihin sekä integroitunut yläkoululeiritystoimintaan.

Hakeminen urheiluakatemiaan

Lajivastaavat


Jukka Mäkihannu

Lentopallo

jukka.makihannu@santasport.fi

Puh. +358 40 779 6468


Teemu Mäkikyrö

Lentopallo (naiset/tytöt/yläkoulut)

teemu.makikyro@santasport.fi

Puh. +358 40 547 5119


Tuomas Alatalo

Lentopallo (naiset/tytöt)

tumppi1980@gmail.com

Puh. +358 45 153 1866


Juha Keihäskoski

Lentopallo (naiset/tytöt)

juha.keihaskoski@gmail.com

Puh. +358 40 570 9642


Jaa sivu eteenpäin